Ahelmetcinogl Kızım 17 aylık ve gerçekten yemiyor, ne yapsam yok. Kafaya takmak istemiyorum ama içim de rahat etmiyor. Önceden yoğurt yerdi onu da bıraktı arada tarhana çorbası yer isterse o kadar. Ne yapmam lazım?
Irem4772 Ahelmetcinogl benmde 17 aylık ve sadece youtbe çizgi film ile yediriyorum diğer zamanlarda asla tv telefon izletmiyorum ama yemek yerken maalesef başka türlü yemiyo
Yenidoganbakimi Ahelmetcinogl siz mi yediriyorsunuz önüne koyup kendi mi yiyor? Benim kızımda 15 aylık bu aralar yemek istemiyor veriyorum tükürüyor(bunu yeni yapmaya başladı) çatalıyla önüne bişeyleri koyduğumda kendi yiyor ama benim vermemi istemiyor öyle deneyin isterseniz
Ahelmetcinogl tugbac önceden hep püre şeklinde mi verdin? Eğer öyleyse bazı bebekler pütürlüye geçişte zorlanabilirler ama püre verme artık devamlı pütürlü ver zamanla aşılır ve inşallah yerler artık. 🙏🏻
Ahelmetcinogl Irem4772 pek önerilmesi de öyle yemek yedirilmesi 2 lokma yesin diye herşeyi deniyoruz analık işte. Allah yardımcımız olsun ne diyim artık, bi gün bizi zorlamadan kendileri güzelce yerler inşallah. 🙏🏻
Ahelmetcinogl Yenidoganbakimi önüne koyuyorum hep kendi yesin diye ama yok genelde buzdolabı ve bulaşık makinesi yiyor sonunda yemekleri