Nhrhnd Kızlar bebeğinde reflü olanlar nasıl bir yol izlediniz ve ne zaman geçti vallahi makineye çamaşır atmaktan bıktım aldığım kıyafetler 5 dk sonra makineye gidiyor vallahi yıldım ya güzel kıyafet giydiremiyorum 5 dk giyiyor çünkü 💆🏻♀️😑
AegeansMom Nhrhnd aynı durumdayız artık kusacagını bildiğim zamanlarda havlu mavlu bişi örtüyorum önüne kendi üstüme de öyle idare etmeye calısıyorum ama tabi yine de hazırlıksı yakalandığım cok oluyor. Valla azsa kusuk bazen ıslak mendille siliyorum üst değiştirmekten bende cocukta helak oldu çünkü
Nhrhnd Deletedmom_110 aynen değişik tipler de kusuyor balgamlı kusuyor mesela ne ararsan var bizde de
Aycamelegimm Trendyol aramaya bebek önlüğü yazın çıkıyor çeşit çeşit . Kusunca önlük kirleniyor en azından . E bebekten de almıştım orayada bakabilirsiniz 🤗
Adenmoms68 Nhrhnd merhaba ben yardım postu açmıştım yasak olduğu ıcın silinmiş kıyafet ihtiyacım vardı iletişim istemiştiniz 05078194885
Berfs10 Bizim de 3 ay 20 gündür reflüsü var yıkamaktan bezdim kıyafetlerini ek gıdaya geçince azalır diyorlar anne süt veriyorum böyle azalmasa 5. Ayda ek gıda vermeyi deneyecem siz de öyle yapmayı deneyin