Gmzemsll Merhaba arkadaşlar bebeklerinize rota aşısı yaptırdınız mı yaptırdıysanız ne zaman ve ne kadara yaptırdınız?
Ezonunannesi20 Gmzemsll biz ayın 16 sında doktora gidicez büyük ihtimalle o zaman olucaz ama yine de bilgilenmek amacıyla burda bekliyim
bayanukuslu Gmzemsll 2.ay dolduğunda yaptırdık ilk dozu canım. 2 ay sonra da 2.dozu olucak yani pazartesi günü. Tek bi aşıyı 1041 tl ye aldık.
Seydag Rota virüs aşısı önemli. Çok zam geldi ben 350 den 700e çıkmıştı tek dozu. Şimdi daha da artmış olabilir. 2 doz yapılıyor. 4. Ayda sanırım ilki tam hatırlayamadım.
[silindi] Yarın gidip yaptıracağım, sonuçları buraya yazarım ama deneyimli annelere sorayım ateş falan yaptı mı?
Busra9554 Ezonunannesi20 gerek yokmuş biz yaptırmış mıyız sanki öyle her şeye aşı mı yapılırmış. Çok direndim ama istemedi. İlerde Bi sıkıntı olsun ben o zaman konuşcam sana dedim
Aydanur24 Bende başlık açmıştım bununla ilgili. Yaptıran ve yaptırmayan anneler deneyimlerini yazmışlar yaptırmayanlar çok pişman olmuş çocuklar hastalık kapinca aşırı kilo vermiş ishalden. Bende yaptırmaya karar verdim ayın 20 sinde.