tekbasimabakiyorum İlk çocuğum olduğu için tecrübem yok. Bebeğim 26 günlük beşikte uyuyor, hep beraber salondayiz ama tv açık. Ses çocuğumun gelişimini negatif yönde etkiler mi?
kubra2608 tekbasimabakiyorum hayır ses etkilemez.Aksine iyi olur sese alışır her ortamda da uyur zorluk çekmezsiniz
edabolukbasi tekbasimabakiyorum aklın varsa sese alıştır ben doğduğunda 20 gün boyunca sessiz ortamda uyuttum cenazemiz oldu annemin evinde kaldım asla uyumadı şimdi 2,5 aylık ses istemiyor pişmanım
Show_must_go_on tekbasimabakiyorum sese alışsın lütfen ters olsun görmesin orayı ama seste uyusun o kadar pişmanım ki parkeden çıt sesi çıksa uyanıyor 🥺
tekbasimabakiyorum edabolukbasi ses olunca daha derin uyuyor, ortam sessiz olunca irkilip uyanıyor. Alıştığı için mi acaba
edabolukbasi tekbasimabakiyorum muhtemelen benimki de en ufak bi seste korkup uyanıyor sessiz uyumaya alıştığı için keşke televizyon falan açık olsaydı ama yapmadım
tekbasimabakiyorum Show_must_go_on yok ekranı hiçbir şekilde görmüyor, teşekkürler yanıt için. İçim rahatladı