Elifkusumm Heyet raporu almak zor mu kızlar ? Alanlar nasıl aldı? Tanıdık vasıtasıyla mı yoksa hemen verirler mi? Bi de özel hastanelerden alınıyor mu?
Goktugbey Elifkusumm özelden de alabilirsiniz ama direk bu niyetle giderseniz isteğe bağlı rapor verilmiyor ibaresi kullanırlar size . Tanıdık varsa işiniz daha kolay .
Deletedmom_39 Elifkusumm kendi kadın doğumcunuzdan rica edin yoksa özel hastanelerin direk muhasebesine sorun. Çünkü oralar ücret karşılığı rapor veriyor
Carpediemmm hurremsultann yani ben aldığım için bu kadar emin konuştum zaten. Kamuda çalışıyorum ve kabul ediliyor
Carpediemmm Tubtub7171 izmirden aldım tanıdık vasıtasıyla. Şuan yeniden arıyorum ücretle veren hastane ama henüz bulamadım
Tubtub7171 Carpediemmm aynı yerden tekrar alamıyor musunuz bende İzmir’e yakınım da herkese veriyorlarmıydı yoksa tanıdıktan ötrüü mü alabildiniz
Nurumm12 Ben doğum iznine çıkmadan bir hafta çalışabildim yeni atanmıştım sonra izne çıktım ücretsiz iznim bitiyor sonraısnda heyet raporu alabilir miyim bilgisi olan var mı
Carpediemmm Tubtub7171 benim doğum doktorum yönlendirmişti. Bir aracı vardı hastanede çalışan o ayarlamıştı herşeyi. Ama o kişi hastaneden ayrılmış tekrar yardımcı olamadı malesef
Carpediemmm Nurumm12 yani işyeriniz sıkıntı çıkarmıyorsa alabilirsiniz bence. İşyeriyle alakalı bir durum