Fulyy Arkadaslar bebeğini lokal anesteziyle sünnet ettiren var mı aç olmasını istediler mi 3 saat öncesinden doktor öyle söyledi bize merak ettim
Bebetonunannesi16 Fulyy ben daha yeni ettirdim 1hafta 10gün falan oldu hiç öyle bişi demedi dr bu arada sünnetten sonra canı acır diyip kremleri aksatma ben canı acır diye üstten sürdüm enfeksiyon kaptı neşer yaşadım sen dikkat et bebekler çabuk atlatıyo zaten
Fulyy Bebetonunannesi16 Tamam canım teşekkür ederim gecmis olsun küçük paşaya atlatmıs cok şükür darısı bize ☺️
Bebetonunannesi16 Fulyy seninki küçük diye aç olsun demiştir emzir 1saat beklet öyle götür garanti olsun canım dr ne derse o sonuçta hayırlı olsun inşallah atlatır hemen benim5aylık çok hareketli seninki daha çabuk iyileşir
Fulyy Betul1607 40 günlük cnm daha lokal olacak dedi aç olsun kusarsa akcigerine kacar kötü olur vs diye korkuttu üstelik
Betul1607 Fulyy küçük olduğu için demiş olabilir o zaman canım bnde 3 aylıktı yaptırdım da ondan sordum
Fulyy Betul1607 baska bi doktorla görüştük o aç olmasına gerek yok dedi hangisi haklı kafam karıstı ondan sordum cnm
Fulyy dikkatbebekvar yaa bilmiyorum canım hatta dediğim gibi korkuttu kusarsa ciğerine kaçar filan diye başka bi doktorla görüştüm dediğin gibi işlem sırasında mamasını bile içebilir dedi