Kutayeda Kızlar bebeğim 5 aylik 3 gündür 1 kere uyanıyor ondada eşim mamayı yedirip uyutuyormus bende beni uyandır diyorum korkuyorum hiç uyanmamasindan dün gecede alarm kurdum 2 saatte bir kalktım ama uyuyor normalmi
ruveydaensar Kutayeda çok normal . Akşam en son ne zaman besleniyor ve gece kaçta uyanıyor ki . Olması gereken ve hayalimiz o bizim de 😅
emayy Kutayeda canım uyuyorsa hiç kaldırma normal benim ki 14 aylık gece 5 defa kalkıyor.eger uyandırıp beslersen ilerde alışkanlık yapıp uyanır .tok yattığına eminsen bırak uyusun acıkınca zaten uyanır
merkursavascisi_06 Kutayeda maşallah de ve bunun keyfini çıkartt benim de önceden 7 8 saat aç dururdu çocuğum ama artık bir saate uyanıyo bazen çok yoruluyorum🥹
Kutayeda ruveydaensar canım 9 da uyuyor en son 5 Te son uykuyu yapıyorum ama ben alışmışım 2 3 saatte kalkmaya büyüdüğünü kabullenemiyorum
hermionegrangerr_ Kutayeda ac kalirsa kendiliginden uyanir. Sen uyutmadan once emzir ya da mama ver hangisiyle besliyosan sonrasini bebegine birak. Uyandirirsan surekli kalkmaya alisir
Peri95 Kutayeda ayyy maşallahh maşallahh maşallaaahhh nazar değmesin kaç gündür bunun için çabalıyorum bizimkide 100 kere uyanıyor 😂 bi formülün varsa bizle paylaş gözünü seveyim 🤣🤣
Myagmurr Kutayeda benimkide öyle hiç uyandırmayın kendi acıkınca uyanır besleyin hatta hergün kaçta uyanıyorsa o uyanmadan rüya öğünü hiç uyanmasın
Misssitare Kilo alımı iyiyse uyusun bence benim bebeğimde 1.ayından sonra öyleydi kilo alımı az olduğu için alarm kurup kalkıyorum mecbur.
Zeynosileannis Kutayeda Benim bebeğimde öyleydi 6. Aydan sonra hiç uyanmadı ben kalkıp bir kere besliyordum. 8 aylıkken gece rüya beslenmesinide bıraktı. 10 aylıkken tamamen kestim uyuyarakta büyür uyusun ne güzel demekki acıkmıyor 😊
Lalinn Zeynosileannis @Kutayeda zaten gece uykusudur bebeği büyüten benim kızım gece neredeyse hiç uyumuyor eşim de diyor ki sen dünyanın en iyi yiyeceğini yedirsen gece uyumadıkça büyümez diyor da ben napayım hanımlar gece uyansın diye davul mu çalıyorum ben de gözünün içine bakıyorum uyusa da ben de uyusam diye🤭😂