Bugleminannesi28 [silindi] artık büyüdü benimde 3 aylık ilgi istiyor sohbet istiyor gözümün içine bakıyor bütün gün onunla ilgileniyorum yemek vs. Yapınca önceden anakucagi da duruyordu şuan ilgisini çekmiyor o yüzden eline hafif çıngırak hisirtili kitap veriyorum bayağı oyalaniyor hoşuna gidiyor
nazli-06 [silindi] cok zor donem gercekten oyuncaktan anlamıyo kucak ıstıyo süreklı, 4 ten sonra oyuncaklardan anlamaya baslıyo ama kucak istekleri daha da artıyo, bız 5.aydayız yürütece koyuyoruz arada oyle duruyor,
[silindi] Bugleminannesi28 zhraunall çok çabuk sıkılıyor kucakta da sıkılıyor yatmak da istemiyor artık ne yapacağımı sasirdim
zhraunall Çıngıraklı oyuncaklar veriyorum onlarla biraz oyalaniyor hışırtılı oyuncak da ilgidini çekiyor hafif eline alıp oynayabileceği şeyler verirseniz ilgisini çdkecektir
Eliz3416 Ne yemek ne temizlik kahvaltımı zor ediyorum sürekli meme kucak uyanıkken ilgi istiyor uykusu gelio mızmızlanıyor memede uyumak istiyor bikaç kez beşiğe yatırdım max 15 dk sonra uyanıyor kısaca hiç ayrılmıyoruz:)
REZZ Bizimde 3 aya girmek üzere oyun halısı aldim piyajolu 5 10 dk oyalaniuor sonra yine ağlamaklı oluyor tabiki :)