nazlimom_ Cnmoglmygz biizmde 2 hafta sonra doğum günü tepsi su böreği alıcam hazır yanına mercimek köftesi , makarna salatası, yaprak sarması , poğaça yada kurabiye düşündük annemlerle bakalım değişmezse menü😅
Yorgunannee_dd Cnmoglmygz sarma, börek, yıldız şehriye salatası, mercimek köftesi ve muz topları yaptıştım çok basitti
Aselllll Cnmoglmygz ben arılı pasta yapmıstım kucuk kucuk cheskek yapmıstım yanına cıg köfte patlıcanlı börek el acması poğaca sarma ve elmalı turta yapmıstım
Meraklimama Cnmoglmygz tavuklu , garnitürlü börek,mantı, şehriye salatası, patates salatası ve bir iki şey daha yapicam ama diğerlerine karar veremedim
Cnmoglmygz nazlimom_ mercimek köftesi güzel fikir makarna salatası yerine şehriye salatası yapmanı tavsiye ederim tavuklu ya da tavuksuz da olur hem lezsetli hemde farklı olur bence😌
nazlimom_ Cnmoglmygz makarna salatasını tavuklu yapıyoruz daha lezzetli oluyor şehriye tercih etmiyorum😇
nazlimom_ Cnmoglmygz tavuğu içine haşlayıp didiyorum kırmızı çarliston mısır turşu havuç ( az haşlıyorum) çok lezzetli oluyor