canoglum_ Daha önce içli köfte yemedim ama bugün merak edip yaptım airfair de kizarttim dişını yaşlayip dışarısı biraz pilastik gibi kuru mu olur normali yoksa ben mi yapamadım tadı guzeldi ama
Deletedmom_68 canoglum_ airfryer da olmaz bence içli köfte ya bol yağda kızartmak lazım, ben yapamıyorum da annemin falan yaptıkları öyle kuru olmuyor
canoglum_ canoglum_ hu hu kimse yok mu ona göre geri kalan kısmını yağda kizarticam airfeirde kizatmak yerine
-Manolya- canoglum_ kızartınca dışı sert oluyor haşlayınca yumuşak ama hamurun çatlamaya müsaitse haşlayınca ayrılır. Birini bir dene parçalanacak mı diye öyle haşla yapacaksan bile
Deletedmom_68 canoglum_ hayır yumuşak değil taze çıtır oluyor yağlı bir şey içli köfte dışı çıtır hamurun içte kalan kısmı daha yumuşak olur patates kızartmasının dışıyla iç tarafı gibi düşün
bluem canoglum_ bizim gelin yapiyor vallahi cok güzel oluyor buzlukdan cikarip atti makinaya 10 dk pisti
canoglum_ bluem benim yaptığımın da tadı çok güzeldi öğrenmek istediğim dışı sert mi olur içli köftenin