Brnkdbg Kızlar LCWaikiki yada ebebekteki uyku tulumunu kullanıp memnun kalan var mı ? Fiyatları diğerlerine göre çok uygun
Serene Brnkdbg ebebek’tekini kullanıyorum.kalınlığı ideal,ne çok bunaltan ne de üşüten tarz. Evini doğalgazlıysa tog değeri yüksek olan uyku tulumları çok da gerekli olmuyor.
Deletedmom277 Brnkdbg lcwakiki de ki tulumların çoğu polyester. Pamuklu olan 1 ya da 2 modeli var onun da mağazalarda modeli yok İnternet’e bakabilirsiniz. İçersine 1 zıbın giydirmek yeterli oluyor tabi 2.7 tog olanı alırsanız.
Deletedmom131 Brnkdbg Lcdeki tulumlar polyester ebebekten aldim ben pamuklu 1.5 tog değeri bizim icin yeterli oluyor zaten doğalgazlı ise ev cok yüksek tog değerine gerek yok
Baharaytekin Brnkdbg ben aldım lcw bence ıdeal. Yalnız 9 ay sonrasında patıksız gelıyor bılgınız olsun satın alırken dıkkat etmemısım ama altında açıklama yazıyormus gorseli patıklı bilginiz olsun
AyseAlyamm Brnkdbg lcwdan aldım kızıma 1.7 tog icine kalın askılı atlet çorap ve patikli tulum giydirip uyku tulumunu giydiriyorum şu an evin sıcaklığı 24-25 derece üzerini ortmuyorum sabaha karşı bı kontrol ediyorum duruma göre üzerini ya ortmuyorum ya da ortmuyorum çok rahat ettim vallahi gece sürekli üzerini örtmeye kalkiyodum. Doktorların tavsiyesi 1 tog olanlar canım ona dikkat et . Ebebekteki de 1.5 tog bedenini bulsaydim e bebekten alicaktim