Zbydearslan @"Semaaa39 merhaba sakın ücretten kaçmayın yaptırın aşılarını. şu an 22 aylık oğlum hafif olarak geçiriyor doktor öyle söyledi hafifi bile gerçekten çok ağır.
Mrv-nil azraklkn merhaba bebişin kaka rengi nasıldı Benim kızımda 5gündür ishal dr kaka rengi normal diye tahlil yapmadı ama iştahsızlıkta başladı
azraklkn Mrv-nil sarıdan yeşile döndü resmen yemyeşildi siz yinede test yaptirmak istediginizi soyleyin belli olmaz
GSevilay65 azraklkn yogurta katılan bi ilaç verdi doktorumuz dur bak yazım sana çok şükür hastane yatmadik 1 hafta sürdü evde hep isal kusma şimdi çok o ilaçlar çok iyi geldi bize
GSevilay65 İzotonik serum takılsın,reflor saşe probiyotik,sabah akşam yoğurt ile karıştırıp verelim Böyle yazmisti bize kızım 14 aylık bu arada
Atlas-Han azraklkn en korktuğum bu 😞 geçmiş olsun .. nerden bulaştı? Nasıl bulaştı? Bununla ilgili bilgi verebilir misiniz? Tekrar şifa versin rabbim
azraklkn Atlas-Han nerden bulastigini bilmiyorum gripti ishaldi kusmasi vardi o sekilde gittik hastaneye oyle ogrendim