Sevvalanne Arkadaşlar Samsun da faydasını gördüğünüz iyi bi çocuk doktoru önerir misiniz. Çok acil . Kızım bir ayda dört defa bogaz enfeksiyonu oldu artık yıldık. Üç defa antibiyotik aldı.
Dedimolabilir Sevvalanne dogum evini sevmiyorum ama oraya bir doktor geldi gulfer akca dalinda cok iyi.
Hbora Sevvalanne merhaba samsun medicanda uzman dr yeşim çınar yakar çok memnun kalmıştık inşallah sizde görürsünüz faydasını çok geçmiş olsun
Dedimolabilir Sevvalanne samsun cocuk hastalıkları hastanesi. Nerede oturuyorsunuz ona gore otobus onunden geciyor. Hangi şoföre sorsan gösterir.
Dedimolabilir Sevvalanne ordan giden otobus vardır eger otobusle gidicekseniz hangisi gidiyor ogrenin direk onunde indiriyor.
Ocakalti Bayanlar ben degil ama bir arkadasim corumdan samsuna sirf o doktora gidiyorlar doktorun adı Serdar Pop. İnstagramdan, internetten bakın bir isterseniz
Sevvalanne Ocakalti önerdiğiniz doktora gittik. Çok teşekkür ederim. Depremzede oldugumuz için ücretsiz hizmet verdi. Allah razı olsun. Çok da iyi bi doktor Samsun da olanlar için bi şans bence
Ocakalti Sevvalanne kesinlikle katılıyorum. Serdar bey çok iyi bir doktor. Ben corum da yaşıyorum kızımın bir cilt problemi oldu instagramdan mesaj attım kendisine ve yanıt verdi yönlendirdi. Başka doktorlar olsa bakmaz da yazmaz da hiç büyüklenme böbürlenme yok o kadar iyi bir doktor ki kesinlikle samsunda olsam tek doktorum o olurdu