Hgcucuk Milena17 ilk dogumumda rezene ictiydim hergun 1 tatli kasigi 1 bardaga koyup simdi 11 gunluk oglum var bundada baslicam hic asitli gaz yapcak bisey yiyip icmedigim halde asiru gazi var
17zeynep Milena17 yurt dışı kaynaklı bir makalede okumuştum aşırı rezene tüketimi bebeklerde Dna da yapısal bozukluğa sebep oluyormuş, ben onedenle hep kimyon kullanıyorum sabah akşam
themostcoolbaby Milena17 rezene ve kimyon bize hiç yaramamış aksine huzursuzlaştırmıştı. Gözlem yap. Bebekten bebeğe değişiyor. İçine sinmezse kullanma. Benim bebeğime hiç bişi iyi gelmedi. Süreçleri getirisiyle yaşıyoruz. Artık bişey de denemiyorum.
Dilek36- Hgcucuk benimde öyle kullanmadığım gaz ilacı kalmadı fayda etmedi bide üstüne kulladığımız d vitamini de kabız yaptı daha da beter oldu 2 aydır zombi gibi geziyorum evde
Hgcucuk Semyy evet canim cogu sey gaz yapiyor yemeklere kimyon koymanizi tavsiye ederim gazi aliyor ama icecekler fena yapiyor bebegi
Semyy Ya gerçekten hiç bilmyrdm bende dışardan yemek falan söyleynce kola içiyordm benm bebegmde aşır gazlı belkide ondandr😞😞