Alinasmomm Kızlar sağlık Ocağı kontrolünde bebeğim bir ayda 300 gram kilo almış çıktı aşırı moralim bozuldu sizinkiler ayda kaç gram alıyor sadece anne sütüyle besleniyor bu arada
Asmina05 Bende şimdi geldik sağlık ocağından benim bebeğime 3 aylık 350 gram almış bu ay sadece mamayşa besleniyor bende kilo aldırmak için öneriler arıyorum moralim alt üst oldı
Alinasmomm Asmina05 o kadar iyi anlıyorumki sizi hemşire çok az kilo almış deyince ağlamamak için orada zor tuttum kendimi
MeryemHuseyinli Alinasmomm benim kizim 3ayinda 200gram almisti meme reddimiz vardi sonra dr 10gun zaman verdi bakalim kilosuna gunluk 20gram almasi gerek dedi 10gun sonra gittik gunluk 9gram almisti ve mamaya baslatti zaten meme reddi yuzunden 6ayda memeyi kesti simdide zar zor iciyor mamayi 4aydan sonra ek gidalara baslatti
Neevcin Merhaba ben anne sütü ile besliyoru masallah gelişimi kilosu çok iyi. Maltana malt içecek, süt, kuru incir ve en önemlisi su sütü artırmakta çok etkili umarım isinize yarar.
Alinasmomm Neevcin aslında göğsümden süt geliyor bebeğimde aç olduğunda ağlıyor doyduğunda keyfi yerinde oluyor anlıyorum onu ama neden böyle oldu umarım başka bir sorun yoktur aşırı evham yaptım
Alinasmomm MeryemHuseyinli banada şuan hemşiremiz emzirdikten sonra bir iki ölçek mama vermeyi dene mamayı içerse doymuyor demektir dedi ve emzirdikten sonra mama verdim içti. İstemiyordum mama vermek ama yapıcak bişey kalmadı
MeryemHuseyinli Alinasmomm ah canim vermediyim mucaedele kalmadi at gibi tepinip verdim ama yol emmedi bir turlu bu zamanda gelisim geriliyi basliyordu mecbur yapacak bir sey yok anne sutu hic icmemisim ama annemi dunyada bebegimden bile cok seviyorum sevgi anne sutunde degildir insanin kendisindedir vallaha bak annem bana sevgisini vermis sevgiyle buyutmus sut verse ne yazar vermese ne yazar
Alinasmomm MeryemHuseyinli kesinlikle orası öyle benim annemde beni emzirememiş sütü olmadığı için ama sevgisini tartışamam bile. Annenin yeri anne sütüyle belli olmaz sevgi vermek merhamet etmekle olurda , daha sağlıklı diye anne sütüyle beslemek istiyordum ama nasip ne yapalım inanırım verdiğiniz mücadeleye sağlıkları yerinde olsunda varsın emmesinler