_Mervee_ Hiç bı türlü uyumuyor sürekli sallıyorum. Hep huzursuz mutsuz . Siz nasıl uyuttunuz canım anneler . Ne zamana kadar sürdü. Önereceğiniz bişey var mı ?
senaelif _Mervee_ 40 günlükken başladı 4 aylık olunca bitti şükür artık 2 yaşında geçiyor ama yoruyor inan en dibini yaşadım ama geçecek sabr et canım hala dokunsalar ağlayacak gibiyim kolik derin yara bende sadece çingene beşiğinde susuyordu birde memede🥹
Mervim _Mervee_ daha bebeğim 26 günlük gündüz uykusu diye birşey yok sürekli ağlama bende kafayı yemek üzereyim.
Nurellaa_ _Mervee_ 45 günlüğüz sakin olduğu her fırsatta gaz masajı uyumadan önce duş masaj kolik müziği meme hafif sallama evde gezinme ve gerekirse evde yürüyerek emzirme sürekli onunla konuşma ve en son robot süpürgeyle uyutma ben bunları yapıyorum işe yarıyor bir nebze de olsa
DevrimciAnne _Mervee_ bebek arabasına koyup evin içinde gezdiriyordum sallanan ana kucağı falan işe yaramadı bizde tek işe yarayan bebek arabası oldu 🫣 4,5 ayda tamamen bitti
_Mervee_ senaelif Benimki 15 günlükken başladı canım . Sabretmekten başka bişey yok. Uykusu için bişey yaptinmi denedin mi
Pin_55 _Mervee_ benim bebeğim de kolik. Sallama ile uyumuyor hep kucağımda hafif sallayıp yürüyerek uyutuyorum gazı olduğu için bazen ayakta emziriyorum. Kolik bebekler kucak çocuğu oluyor genelde hep hoplatıp zıplatma ile geçiyor zaman . Emzirmek özellikle . Uykuya gelince dediğim gibş kucakta uyutmayı deneyin
Mervim Pin_55 evet benim bebeğimde sadece kucakta uyuyor ama uykuları çok kısa 10 dakika uyuyup uyanıyor
YazarAnne 4 ay sürdü, sonra tam 1 ay 4. Ay atagi sürdü. Belli başlı saatlerde ağlıyordu ama ne ağlama. Hiçbir şekilde susmuyordu. Biz türkü aciyorduk. Onları dinleyince susuyordu çünkü. Çok çok zor biliyorum ama geçiyor inanın
Linabuse1002 _Mervee_ benımde kolık bebek asla durmuyor hep emerek uyuyo uyandıgı an tekrar istiyor uyumuyır bıle saatlerce ayakta umarım hemen geçer emzıkte tutmadı
Ceylinadam5 _Mervee_ 5 ayligiz hala herseye mirin kirin ilk 3 ay cok zordu neler yapmadik uyutmak icin gece 4 e kdar bataniyeyle sallardir en zoe zamanlarin allah yardimcin olsun
ekmekarasibal _Mervee_ youtubedan beyaz gürültü, süpürge sesi, pış pış uyutma müziği bunlardan birini açırken uyuturken. Sakinleşip yatıyorlar