Mucellackr Hanimlar bebeginize kaç oğün ve ne kadar ek gıda veriyorsunuz iştahı olduğu zaman giyor benim oğlan bazende iki kaşık alıp yemiyor
Mervecbn Mucellackr benim oğlum 9 aylık 6 aylıkdan beri düzenli ek gıda veriyordum. Sabah yumurta öğlen çorba yoğurt akşam da bizimle yiyordu. Ve bunların yanında da sürekli emiyor. Ama bu aralar iştahı yok yiyeceklere karşı artık oyun çocuğu olduğu için gözü sürekli etrafta bende sık boğaz etmiyorum. Yemek onun için bir çile gibi gözükmesin diye
omer12 Mucellackr benim oglanim goZu bizim yemeklerde. Ona ozel hersey yapiyorm yemek istemiyor. Biz yemek yerken istiyor
tugceo92 Mucellackr 9 ay 3 gunluguz. Sabah kalkinca 150 cc mama içer. 3 saat sonrasında bulamaç şeklinde kahvaltısı var. 3 saat sonrası yine mama. Mamadan sonraki 3 saatte çorba veriyorum genelde. Ondan sonra tekrar mama. 3 saat sonunda muhallebi bazen irmik bazen pirinç unuyla elma yada muz falan koyarak yapiyorum. Yatmadan önce son kez mama içer. Bazen aralarda yoğurt veririm meyve katip
NurcanBOSTAN 👼Sabah kalkınca o ne kadar isterse o kadar memede süt emisiyoz 👼Ara öğün olarak benim kahvaltımdan biraz atıyorum ağzına mesela küçük bir ekmek içine peynir koyarım yada salatanın suyuna batırırım bazen yumurta sarısının yarısını yediririm o an ne varsa 👼Sonra meme emisiyoruz ❤ 👼tekrar ara öğün olarak meyve yada bebe bisküvili yoğurt rendelenmiş meyve ile birlikte, dana kıyma ile yaptırım sebze yemegi var dolapta oğluma özel ondan da yediriyoeum 2 3 kaşık 👼ana öğünler hem meme ara öğünler yemek şeklinde 👼bazen süt yetmiyor diye düşünüyorsam da bebelac gold maması var ondan iciriyorm 120 cc yatarken ama nadir yani ❤ ❤ biberonla da su vermeye çalışıyorum ama pek içtiği söylenemez 🤔 Birde yesin içsin diye pek zorlamiyorum o yerse yiyo yemezse ısrar edip midesini bulundurmuyorum ❤ bu ayin 23unde 8ay tam dolacak 7500 gr yani 😁
Tuba Mucellackr bizde haftaya 9 aylik olacagiz ve oglum bazi günler baya istahli oluyor (kahvalti, öglen sebze püresi, ikindi meyve ve aksam kasik mamasi) bazi günler ise sebze püresi haric bir sey yediremiyorum.
Svscgdm Mucellackr bizde 9aylıgız mama ve ek gıda alıyoruz. Sabah kahvaltı öglen meyveli yogurt akşamda sebze ne varsa yapıyorum uykuya geçişte, gece ve sabah uyanınca mama veriyorum sadece. Benmkiler yemege çok düşkünler.