Dpr Merhaba gerekli tüm evraklarımı tamamladım kozmetik satmak istiyorum ama trendyolun ürün yüklerken yetkili satıcı belgesi isyediğini söylediler aranızda bu işi yapan varmı acil destek olabilir mi
Gzdzeynep Dpr kozmetik ürün satmak için istenen bir belge olabilir. biz mağaza açarken ürün yüklerken öyle belge istemedi zaten etiket sattık ordan sadece. ürünler orjinal mi değil mi diye ondan o belgeyi istiyor olabilirler
Huma1601 Dpr merhaba satıcıyım, belli markalarda sahteciliğin önüne geçmek amaçlı satıcı onay belgesi, orijinallik belgesi yada ürün faturası isteniyor. Ürünleri nereden temin ediyorsanız onlardan bu belgeyi isteyebilirsiniz
Turna-9 Dpr vergi levhanın olması gerekiyor trendyolda ürün satmak için. Dükkanın olması lazım ya da evini şahıs şirketi gibi gösterebilirsin bunun için de devlete yine vergi ödemen gerek.
Dpr Gzdzeynep teşekkürler peki devam ediyormuşsunuz birçok kişi olumsuz şeylerden bahsetti kârı yok komisyonu yüksek vs dediler
Gzdzeynep Dpr biz devam etmiyoruz yani uzun süredir ürün yüklemiyoruz eşimin hesaplarına haciz geldi hacizler kalkınca tekrar yüklemeye başlarız. ama trendyol hem komisyon çok kesiyor hem de kargoların kotası yüzünden veremediğimizde hemen ceza kesiyor bir de o cezayı ödemeye uğraşıyoruz. biz n11 le başladık satışlar iyi olunca trendyol ve hepsiburada arayıp durdular bizde de mağaza açın diye hatta ara ara arayıp neden ürün yüklemiyorsunuz diye soruyorlar
Dpr Gzdzeynep N11 nasıl komisyon kargo açısından trendyol resmen kârının yarısından fazlasına ortak ki bana kalan bşy olmuyor boşuna çaba gibi geliyor bana orda olmak
Dpr Huma1601 teşekkür ederm siz ne üzerine satış yapıyorsunuz bş kazancınız oluyor mu açıkçası ben tüm ümidimi kaybettim :/
Gzdzeynep Dpr uzun süredir ürün yüklemediğimiz için bilmiyorum ama n11 daha az komisyon alıyordu sanki bir araştırın