pasaklisinkukuli Kızlar ben bebişin burnundaki sabah uyanınca oluyor kuru sümükleri aspiratörle çekince gelmiyo ben de pecete ile alıyorum ucunu sivriltip cekip alıyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum benim gibi pecete ile alan var mı
Miraymomm pasaklisinkukuli ince uçlu kulak çöpleri var ararsan bulabilirsin ben onlardan bulmuştum azıcık ıslatıp onla alıyorum
Birkucuksayrameselesi pasaklisinkukuli serum fizyolojik ile birer damla damlatiyorum yumusuyor o sekilde aspiratör e gelir ama surekli aspiratör kullanmayin burun kanallarini hassaslastiriyor
pasaklisinkukuli gulsahhy aklıma gelmemişti😁😁 ama bu aspşratörler kuru sümük cekmiyo o kesin banyodan sonra yumuşak olursa çekiyo
Semra-27 Aspiratör kullanmadan önce izotonikli su yani fizyolojik serum alıp iki uç damla burnuna damlatırsanız çok güzel yumuşatıyor ve çekiyor ben öyle yapıyorum
Semra-27 Serum fizyolojik yazın çıkıyor zaten trendyolda hepsiburadada falan var ben otri bebe aspiratör kullanıyorum serumda işimi cok güzel görüyor
pasaklisinkukuli Birkucuksayrameselesi evet ondan dolayı aspiratör kullanmak istemiyom pecete zarar verir mi diye fe kafama takılıyordu