Doruk20222 Merhaba kızlar nasıl kilo alabilirim uykusuzluk yorgunluk bebeğim çok hareketlendi ağırlaştı emziriyorum bi yandan nasıl kilo alacağım kendimi kötü hissediyorum aynaya bakarken
Solingenci_geldi_hanim Doruk20222 bidakka işin uzmani sor cano sen bana ömru diyetle geçmiş kilo vermiş ama hepsini misliyle geri almış biri olarak cvpliyayim😁
Haticeyns Doruk20222 valla aynı şeyleri bende araştırıyorum almak istiyorum Şuan bulk protein tozu kullanıyorum biraz almış gibiyim
Minikcivcivim Doruk20222 bi kan değerlerinize baktırın öncelikle. Hep mi böyle zayıftınız yoksa şuana özel bi durum mu onu gözden geçirin. İştahsızlıktansa iştah açıcı şuruplar var mesela doktora anlatın durumunuzu o sizi yönlendirir. Ben de kilo alamıyorum ama bana genetik dendi. Küçüklüğümden beri hep böyleyim. Sadece hamilelikte kilo alabildim. Yemem de vs da bi sıkıntı yok iştah problemi yok kan değerlerim yerinde vs. Doktorun önerdiği sporla kas kütleni arttırarak kilonu bi tık arttırabilirsin sadece demek oldu. Bi doktora danışırsanız yönlendirir o sizi öncelikle kan vererek işe başlayın.
Duyulurum Doruk20222 mümkünse spor + protein ağırlıklı beslenme size kilo aldırır. Ben de alamıyorum, sporu hallediyorum ama yeme konusunda her gün et tavuk her gün iki üç yumurta beni aşıyor. Şu an hamileyim alıyorum illa ki ama emzirirken 39′a düşmüştüm alamiyordum
Duyulurum Solingenci_geldi_hanim misliyle geri almayı kendi isteğinizle mi yaptınız yoksa isteğiniz dışında mı aldınız? Bence bu ince bir detay kilo alamamak verememek kadar zor
Dilruba_1 Genelde kilo almak isteyenler Gece yatmadan önce sütlü cicibebe yiyorlar diye biliyorum o şişiriyor
biraslan-bircicek Dilruba_1 bunu bende duydum deniycem 47 kiloyum herkes bu iki çocuk senden mi çıktı dio 😁
Doruk20222 Minikcivcivim kam değerlerime de baktırdığımda iki ay önce tüm vitaminlere ara ver hepsi çok iyi bir yıl sonra tekrar kontrole gel dedi
Duyulurum Doruk20222 ahahha kısmen sayılır 😄 benim 2,5 yaşında oğlum var ve su an düşük tehlikeli bir hamilelik yaşadığım için oğlumu pek kucağıma almıyorum. Bu süreçte kollarım aşırı güçsüzleşti, meğer bana onu kucağıma almak spormuş 🤦🏻♀️