Legolarınız varsa evde onları renklerine ayırın birer tane karşısına koyun aynı renkleri o logolara koysun ..eline bi tane Lego verip hop hop hop diyip aynı renge koyuyordum kızımda yapıyordu .
Ben açıkçası tv izlettiriyorum orda hareket dans ritim videoları var onları izleyip oradaki hareketleri yapıyor beraber yapıyoruz başka zaman sorup tekrarlıyorum( isterseniz videoların adlarını da söyleyebilirim )
Bi kutuyu kulak çöpü gircek kadar bi küçük top mandal girecek kadar kesin gösterin bu buraya girecek diye onları yapabilirsiniz .(kızım kulak çöpünün ne olduğunu bilmediği için rahat veriyordum şimdi vermiyorum görmüş çünkü kulağına sokar diye )
Oyuncak yemek tabak kaşık veriyoyorum bebeklere yemek yedir karnı açıkmış hadi yemek pişir diyorum onlarla oyalanıyor .
Şuan 20 aylık mutfakta kavanozları çıkartır üst üste sıralıyor tepsileri Yanyana arka arkaya koyar ben kızmam öyle dökse şaşsa kırıl aşıktan sonra engel olmam .. yaptığım oyuncakları bozdu hep zaten ilgisi de kalmıyor belli süre sonra .şuan daha çok oyuncak herşeyi oynamak istiyor 😂😂
Aklıma geldikçe yazarım yine