Milena17 Süt arttırıcı özelliği var peki her gün içilir mi ne kadar da bir içilir bilgisi olan var mı
Ozlem2904 Milena17 ben gunde 2 bardak içiyordum kimyon çayı gerçekten süt arttırıyor ve gaza iyi geliyor.
arastirmaciannee Milena17 emzirme danışmanım rezeneyi kesinlikle tavsiye etmedi humalanın çayını önerdi onu kullanıyorum ben yeni başladım
Guner0303 Canım ben rezene kimyon otu tohumu ve anason bunları karıştırdım 1 tatlı kaşığı 1 su bardağına demliyorum günde 2 kere içiyorum
Guner0303 Momyyyyy aktardan anason, kimyon otu tohumu, rezene aynı miktarda al bunları bir kapta karıştır hergün iç canım hem gazına iyi geliyor hemde süt oluyor ben doğum yaptığından beri içiyorum.
dryglgl rezene dna hasarına sebep oluyor ve gelecek nesillere de bu hatalar aktarılıyor malesef biraz siz de araştırın bence ama rezene asla tavsiye edilmiyor artık
dryglgl süt artırıyor diyenlerde de etki etmediğini görmüş çalışmalar, psikolojik olarak etkiliyor ve anne çay içerken dinlendiği için süt artırıyor diyorlar olayı dinlenmek ve olumlu etki edeceğine çok inanmak yani cidden artırmıyor