MeteYmen_Annesi Artık inanılmaz şekilde dayanamıyorum uyumuyorlar doktora götürdüğüm de ne yapılıyor bilen varmı çare arıyorum resmen yarına sıra bulabilirsem götüreceğim bay bay mı ne ilaç var mış başka bi şey yapıyorlarmı bildiğiniz varmı ??
MeteYmen_Annesi Aras_2323 gündüz gece sıfır uykuylayım ve artık gücüm kalmadı 12 ay 3 günlükler ikizler
Buse18062 Anneler bebisleriniz daha çok küçük , benim oğlum 10 aylık olana kadar gece kaç kere kalktığımı sayamazdim artık bedenim titrerdi uykusuzluktan. 10 aylık oldu yeni yeni uyumaya başladı. Çok zor evet ama inanın geçecek
MeteYmen_Annesi Buse18062 12 ay 3 günlükler ve tek bakıyorum yemin ederim gücüm kalmadı artık tükendim doktora kesin götüreceğimama bana deli misin de desinler istemiyorum uykusuzluktanmı çocuk getirilir diye artık sağlıklı da düşünemiyorum hem gündüz hem gece uyumuyorlar ağlıyorlar durmuyorlar yıprandım
Buse18062 MeteYmen_Annesi tabiki götür bu senin hakkın bende defalarca gittim doktora uykusu için. O zamanlar küçüktü birşey yapmadılar ama belki bitkisel bir uyku damlası tavsiye ederler.