Aycanmbenim Kazım 21 aylık son 1 haftadır gece2-3 arası kalkıp çıldırmış gibi ağlıyor salona gitmek istiyor sonrada saatlerce oturuyoruz. Çalışma 1 anneyim 1-2 saatlik uykuyla işe gidiyorum hergün dayanacak gücüm kalmadı ne okur yardım edin bu akışkanlığı nasıl kırarım ?
Prenses_annesi04 Aycanmbenim gündüz uykusunu aza düşürün 1 kere ôğlen saatinde uyusun taa akşama kadar uyuamsin bakın gece nasıl uyucak çocuk gündüz uykusunu alıyor haliyle gece uykusu gelmiyor 1 ker euyusa gündüz öğlen uyksuuna sonra akşam yatış saatine kada r oynar yorulur sonra uyur benm kizimda 9 aylık asla uyumak bilmez ne gündüz ne gece bende günde 1 defa uyutmak zorunda kalıyorum cunki uyumuyor oyun oynamak istiyo iyice yorulunca birazda benm zorumla uyuya kalıyor bıraksam sabahlar valla
Prenses_annesi04 Prenses_annesi04 kulak zarına zarar verir ses gitmez vs konualrida vardı ama şükür hiç olamadi en ufak sese bile hemen o yöne kafasını çeviriyor
Aycanmbenim Prenses_annesi04 zaten 14 aylıktı tek uykuya geçtik gündüz max 1,5 saat uyur ama genelde 45 dk 1 saat civarı uyur. Konu komşu uyanıyo öyle bir çığlık çığlığa kalkıyor ki
Buse18062 Bir çocuk pskologu ile görüşebilirsiniz. Genelde bu aylarda TV de veya gündelik hayatta gördüğü şeyleri, gerçeklil.algisi tam oturmadığı için ayiramiyor ve korkuyor olabilir
Aycanmbenim Buse18062 ekran çok kısıtlıydı zaten tamamen bitiririm artık yani çaresizlikten bende ağlıyorum artık
Aycanmbenim Prenses_annesi04 Evet randevu aldım az önce gerçekten Allah başka dert vermesin ama bu çok çok garip çok zormuş sende çok sağol canım
Prenses_annesi04 Aycanmbenim kardesimde öyleydi ya 4 yaşlarında arkadaşlarıyla bı film izlemislerdi bizden habersiz şuan 10 yaşında hala korku var uzerinde