Beraninannesii Merhabalar aranızda buharli mop kullanan varmı ☺️ Güzel mi sizce . Yorumlarında özellikle bebekli evler için çok kullanışlı alın aldırın yazılarını gördüm birde sizlere sorayım dedim 🌸☺️
Oezzii Beraninannesii bende var ama açıkcası kullanmıyorum onu bekleyene kadar yerleri bezle siliyorum. Anneme verdim daha 2 gün önce
Miranalimom Beraninannesii ben aldigim gibi geri verdim hic kullanslii degil kıl toz filan almiyor sadece buhar saliyor eve kılar olduğu gibi yerlerde . .
Pol34 Beraninannesii benim evde var dolapta satmayı düşünüyorum o kadar kullanmadım ki fikrim bile yok 🤣 ama iz bırakmıyor parkeleri parlatıyor güzel. Acelesi olmayan insanlar için güzel ama bi odayı buharla temizlemem yarım saati geçerse içim şişer 🤣
Beraninannesii Oezzii Ya aklımda aslında robot süpürge almak vardı sonradan hem buharlı mop hem dik Süpürge alsam daha mı iyi olur dedim hatta yanına ucuz yollu idareten halı yıkama mak.de eklerim diye düşünüyorum ☺️ Bekleyene kadar demişsiniz hazırlanması uzun mu sürüyor ☺️
Benkeyfimkahyasi90 Inanirmisin ben nedense hic icime sinmiyor kiri kire suruyormus gibime geliyor ein guzeli paspas Yika Yika sil mis
Beraninannesii Benkeyfimkahyasi90 Bende bu dönen Viledalardan var mesela onu sevemedim ☺️ en azından bununla bir odayı silerim mopu temizler o odayı tekrar silerim diye düşündüm ☺️ birde banyoda gider yok orayı temizlemek içinde iyi olur diye düşünmüştüm ☺️
1Dost Beraninannesii philips aqua var hem siliyor hem süpürüyor daha doğrusu şarjlı dikey süpürge benim aklım onda suan
Beraninannesii Miranalimom Ya öyle mi kıl takıntılı konumuz . Eşim çok hasas o konuda çok afedersiniz hemen istifra ediyor . Öyleyse bizim işimize yaramaz. Bu arada hangi markaydı.