Seldaatilla Kizlar sezaryen dogum yaptim oglusum 33gunluk ama dogum yaramin sag ksminda kizariklik var agriyor bide sizce nolmus olabilir😭😭
Kereminannesiii Seldaatilla benimde ilk zamanlar olmuştu çok terleyince biraz pişik gibi kırmızı ve şişmiş gibi duruyordu. O bölgeyi kuru tutarak geçirdim. Sıvı geliyorsa belki iltihapta kapmış olabilir çok acı veriyorsa doktora görünün
Seydameva Seldaatilla birsey olmamıştır ağar kaldırmayın soğukta durmayın uzun bir süre acıyacak 🥰 geçmiş olsun
Asli92 Seldaatilla benim doktorum hametan merhem vermişti 40 gün sürmüştüm her banyodan sonra sürüp peçete koyuyordum siz kullanmadınız mı merhem birde sık duş almanızı tavsiye ederim iyileşene kadar ve çamaşır yüksek bel kullanın iç çamaşırda tahriş yapıyor ben bunlara dikkat ettim doktorum söylemişti
[silindi] Seldaatilla Akıntı yoksa muhtemelen bişey olmamıştır. Dikişin başlangıç ya da bitiş noktası olduğu için iyileştikçe gerilip ağrı yapıyor. Bir süre sonra geçecek merak etmeyin. Temiz ve kuru tutun,çamaşırınız kesmesin başka bişeye gerek yok.
Seldaatilla Kereminannesiii Kereminannesiii sivi gelmiyor ama kasiniyordu kasidim bi ve farkli kokuyor o bolge
Kereminannesiii Seldaatilla kaşıma kurumaya başladıkça kaşınıyor ama için rahat etmesi için bir doktora görün sorun olmasın
Seldaatilla [silindi] dikisin bitis noktasinin sag tarafimda hafif boyle delik gibi birsey var ve havluyla sildigimde akinti gibi birsey geliyr havluya😭ve hafif agrida var