Nereidd [bilinmeyen] hoppala kullanan var mı hala bizim çocukluğumuzda kaldı sanıyordum 🙈 bebe yatmaz bana çok lüzumlu görünmedi açıkçası, desteksiz oturana kadar yastık, minder vs desteklersiniz, ben öyle yapmayı düşünüyorum, bir de hamile yastığı almıştım onu kullanırım
NaimeYilmaz [bilinmeyen] bebeyatmaz aldım 🌸 Oturmak ısteyen oglumla baska baş etme yolu bulamadım 🤦🏼♀️ Oğlum oldugu ıcın yuruteç veya hoppala dusunmuyorum
Havvaerolinci Benim kızım da hep oturmak oynamak istiyordu ben de yürüteç aldım digerleri gereksiz geldi onar dakika koyuyorum yürüteç oynuyor zaten hemen sıkılıyor ondanda oyun halısı aldım ondanda sıkıldı bana göre gereksiz yani böyle şeyler
NaimeYilmaz ErtugrulAnnesii ortopedıstm 8.aya kadar kullanmamı istemıyor pipiden dolayı 😊 . Hatta mumkunse hıc kullanma dedi agırlıgını tasımayı ogrenmesı guclesırmıs
NaimeYilmaz NurR henuz gelmedı 24unde kargolanacakmıs kullanıcam ama cok kısa kısa. Zaten oğlum uyanıkken hep yanındayım 😊
Gurbettebianne [bilinmeyen] olmazsa olmaz değil belki ama memnun kalarak ve güvenle bebeyatmaz çok kullandım halada kullanıyorum .
Masalim [bilinmeyen] canım beyaz yatmaz eger daha erkense alıexpreste otuz tl oradan al ben cok sey aldım uyguna beyaz yatmaz burada pahalı ama yurdısından geldıgı ıcın bır ayda gelıyo ıkı haftada geldıgıde oluyo
edaderen [bilinmeyen] ne alırsan al beş dakkada sıkılıyor ama insan alıyor işte hoppala bende düşünüyorummm yürteç kullanıyorum mama sandalyesinde oturmakta hoşuna gidiyor. dik pozisyonda değil şuan yatık kullanıyoruz
Masalim [bilinmeyen] canım linkinı beceremıyorum alıexpresten bebek oturak yaz cıkıyo 20 liraya bıle var