Mxmxy lina123h Gece yatmadan önce bi kere mama vericem artık ben belki de ondan uyumuyodur bazı bebeklerin iştahı çok ölürmüş doymazmış anne sütüyle ondan olabilir mi uyumamasi
Mxmxy lina123h Ah kardeş aynı durumdayız desene ya 😁 Gazını çıkartıyor musun emdikten sonra hem agizdan hem popodan
Aselzeynep61 Mxmxy daha çok erken bebekler ilk 3 ay dışdünyaya alışmaya çalışır sizin kokunuzu istiyor . Kendini öyle güvende hissediyor .
Nilveram Benimde bebeğim 25 günlük emzirmeden 15 dakika önce kefir içiyorum sade 1 bardak mışıl mışıl uyuyor bir deneyin derim 🙏
kkurt9417 40 ı çıkana kadar benim bebeğimde öyle idi. Ben deliksiz uysun diye gece yatmadan bir kez mama verirdim 3 saat rahat yatardı canım . Beşiğinde bıkmadan sallardım uyurdu
Nilveram Birde ben instagramda görüp ona bir rutin oluşturdum emdikten sonra ayağa kalkıp 7 dakika veya 6 dakika yürüyorum sonra yatağa ilk ayaklarını koyup kafasını koyuyorum 2 buçuk saat rahatlıkla uyuyor deneyim derim 🙏☺️
Mxmxy Nilveram Emiyo emerken uyuyor sonra bende aynı şekilde ayağa kalkıyorum sırtına pat pat yapip gazını çıkartmaya çalışıyorum bazen çıkarıyor bazen çıkarmıyor işte yatırıyorum sonra da geri uyanıyor malesef tekrar aynı döngüye giriyoruz sonrada işte.
Mxmxy Nilveram Bazen gazını çıkarttıktan sonra uyuyor evet ama bazen de gazini cikartmiyor uyumuyor malesef emerken uyuyor evet yatağına yatırıyorum geri uyanıyor hemen beş dk sonra