Esmaonay Bebeğim pişik oldu ve çok acı çekiyor Poposu kıpkırmızı kakadan sonra minik minik kanıyor ☹️ İlk çocuğum ve çok tecrübesizim ne yapsam iyileşir hemen
Palestinianbride Esmaonay beklazon pomad alıp sürün hemen iyileşir ama devam etmemesi için ıslak mendil kullanmayın lavaboda yıkayın veya pamukla temizleyin poposu tamamen kurumadan bezini bağlamayın
Ahanife Esmaonay bol bol havaldırın ıslak mendil yerine pamuk su ve ya direk yıkayın Benim bebeğimin de öyle olmuştu kanıyordu hamazinc çok fayda etmişti tavsiye ederim hemen geçiyor
Seydameva Esmaonay kantaron yağı sudocrem hematen bepanthol bunları deneyebilirsiniz popsunu ıslak mendille silmeyin Yıkayın ya da pamukla silin mutlaka kremleyin ev sıcaksa poposunu biraz açık bırakın ara ara hemen iyileşecektir inşaAllah 🥰☺️
sedalala Esmaonay canım hee bezden sonra havalandır mutlaka. Sudokrem benim için en iyisi oldu onu tavsiye edebilirim
Bereninannesi_ Esmaonay ben altını açınca 5 10 dk oyle bırakırım hep havalansın diye sanırım ondan hiç pişik olmadı hafif kızarıklık oluyordu o zaman da sudocrem sürüyorum çok pişik olmadık şükür
Esmaonay Bereninannesi_ bende çok dikkat ediyorum. oğlum 11 aylık olacak ve ilk defa böyle oldu dikkat etmeme rağmen olunca da korktum açıkçası 😕