annesininbali-00 kızlar merhaba bu ciltler serumleri var kollanan varmı nasıl oluyor faydası oluyormu bende denemek istiyorum ama hiç bilgim yok kollanan varsa yorumlaya bilirmi acaba 🤗
Ayazzmomms annesininbali-00 evet bende merak ediyorum purest kullanan var mı almak istiyorum memnun olan varsa öyle alayım
pogacayanakk annesininbali-00 maaş gününü bekliyorum la roshe’nin leke kremi ile the purest C vitamini almayı düşünüyorum inşallah işe yararlar öveni çok fazla
Ebruuu641 annesininbali-00 hayatımda İlkkeZ yüzüme birseyler sürüyorum yaş geçtikçe ihtiyaç duyuluyormuş maalesef… önce yüzümü temizliyorum her gece ardından gözenek sıkılaştırıcı tonik ve üstüne yoğun nemlendirici.. çok faydasını gördüm cildim temizlendi o kirli görüntü epey arındı
dilaratncl pogacayanakk canım ben la roshe kullanıyorum kullanalı 1 ay oldu dogumdan sonra yuzumde cok fazla sıvılce cıktı ve yanı 1 aykı kullanımıma gore azalma oldu
pogacayanakk Nurahsen09 sizin kullanım sebebiniz nedir? Ben lekeler ve canlı bir cilt için alacağım inşallah işe yarar
ececimsu Nurahsen09 purest C vitamini ile cream Co nemlendirici birlikte kullanılır mı birde C vitaminini gece kullansam gündüz illa güneş kremi şartmı
Nurahsen09 ececimsu gündüz normalde de güneş kremi kullanılması lazım düzenli ama c vit gece kullansanız bile gündüz güneş kremini ihmal etmeyin bence 😊
Ebruuu641 annesininbali-00 The purest. Bende işe yarayan sıkılaştırıcı tonik ve öncesinde düzenli yüz yıkama yapmam oldu bence çünkü makyaj vs yapmadığım için duştan duşa yüz temizleme yapardım öncesinde tembellik işte 🌝🌝