Feridece28 Merhaba kızlar, oğluşum 2 3 gündür aşırı huysuzdu ve sürekli ağlayıp uykuyu reddediyordu. Ben önce 5 Ay atağı sandım amaaaa ağzını bir kontrol edeyim kii üstten dişimiz gözükmüş şükür 😍😍
Mirancinarmom Feridece28 hayırlı olsun ilk üstten mi çıktı benim oglum 7 aylık alttan 2.disi çıkıyor üstte yok daha
DarkSwan Feridece28 Benim bebeğim 8 ay 21 günlük, bu akşam altta yarık gibi gördüm. Tamda göstermiyor. Diş mi geliyor acaba? Öncesinde böyle mi oluyor?
Feridece28 DarkSwan evet yarık gibiydi ve aşırı sıcaktı damakları, bir baktım beyaz beyaz geliyor ucundan 🤭
Feridece28 Yasmn_17 4 aylıkken yavaş yavaş başlamıştı ama atak ve uyku gerilemesi daha çoktu. 5 ayına girdiğimizden beri çok huysuz du özellikle son 1 haftadır uykuyu kesinlikle reddediyordu. Sürekli ağlama modundaydı
Yasmn_17 Feridece28 bizde şuan 4 ay 8 günlüğüz ve aşırı bir uyku gerilememiz var her gece 11-12 de uyuyup sabaha kadar uyuyan bebeğim 2 gündür 1 de 2 de uyuyor parmaklarıyla hep damaklarını kaşıyor
Feridece28 Mchtesr bizimki de o zamanlar şişti ama tam anlamıyla belirkiler 5.ayda başladı damakları ateş gibi 5 Ay 17 günlük şuan küççük minnak gözüktü ucundan diş