Ecenur0 4 aylık bebeğim var televizyon delisi bende o her fark ettiğinde ya yönünü değiştiriyorum ya da televizyonu kapatıyorum sizde de var mı bu durum
berosunannesi Ecenur0 benimki de 3 ay 20 günlük. Aynı durumdayız valla ağlarken tv ye denemek için bi döndürüyoruz susuyor hayır o an ki yoğun ağlamasını susturacak kadar ne var bu tv de anlamadım. Aynı şekilde ya yönünü değiştiriyoruz ya tv yi kapatıyoruz
huzunkovankusu Ecenur0 öyle cezbedici ki normal dikkatini çekiyor renkler ışıklar 😬 2.5 yaşında daha açmaya korkuyorum tv yi. Alıştık zaten 😄
Zeynepelcin Ecenur0 ben hiç izletmedim hep ters yone koyuyordum bakmasın diye. 1yasinda şimdi tv yi acıyorum baksın diye bakma süresi en fazla 5 dk.
Emmosch @Ecenur0 benim bebeğimde 4,5aylık aynen tv yi görünce dikkat kesiliyor,bende ya yönünü değiştiriyorum yada kapatıyorum bir süreliğine
Sonikiuc Ecenur0 renk ışık kayan ekran bunlar hep dikkat çekiyor ama çok zararlı yönünü değiştirmekle iyi yapıyorsunuz. TV ile ne kadar geç tanisirsa o kadar iyi bebeğiniz için
Gokce_anestezi Ecenur0 Tam olarak bu yüzden zararlı.ışıklar ve geçişlerden dolayı.Normal hayat akışı gibi değil her şey çok hızlı.Hiç açmayın yanında en güzeli.🌸
Perianasi Bebeğiniz uyanıkken hiç açmazsanız unutur . Biz hiç açmıyoruz kızım başka yerde görünce ne olduğunu anlamadığı için kısa süreli bakıp kafasını çeviriyor