Tatlican berosunannesi Hemde hic iyi degil mesela bizim hergun oturdugumuz koltuklar 6yillik ama gelenler neyle siliyorsun diyor silmekten degilki asil kollamaktan temiz bence😄😄gule gule kullan örtülerini cnm
HurremSultannn Deletedmom_62 Ay bende öyleyim şuan napicagimi bilemez vaziyetteyim. Şimdi bir tur daha silicem. İnşallah sabah kadar gider kokusu yapışkanlıgi gitmezse eşime deterjan aldırmam gerekiyor mecbur😬😬
HurremSultannn Tatlican tabiki öyle canım. Bir önemi kalmıyor ama bizde insanız 8ste. Dünya telaşına kapiliyoruz. Birde temizlik imandan gelir pis şeylerle evde yaşanmaz ki🥴
Tatlican HurremSultannn Seni bilmiyorumda canm benimkisi abartı aman temiz dursun aman cizilmesin aman kirilmasin tamam hersey pahali ama ucuzkende ayniydim bazen yoruyor ama huy degismiyor
Keremikoo HurremSultannn gece gece bana koltuk silme perileri getirdiniz.😂 bulasik makinesi parlaticisi ile silseniz sonra duru bezle silip uzerine nemini ceksin diye havlu gibi birsey koysaniz
HurremSultannn Keremikoo zaten hemen sıcak su yaptım içine de Bi damla fairy biraz da parlatıcı koydum ama fayda etmedi😢 keşke koltuguma kahve dokulmeseydi de kalkıp boydan boya silseydim xjsbxxnx
Keremikoo HurremSultannn parlaticiyi direk lekeli yuzeye dokseydibiz fayda ederdi aslinda ama. Ben halidaki cay lekesinde baya etkili sonuclar aliyordum.
HurremSultannn Keremikoo canım leke değil leke yok kotugum koyu renk zaten. Koyu gri. Ama işte direk döksem sıkıntı yapar mı diye düşünüyorum
Arenimo HurremSultannn hiç su yada başka birşey yapmadan direkt parlatıcı dökeceksiniz kurusun sadece parlatıcı döküp silin.
HurremSultannn Arenimo o zaman şimdi.silmiyim hiç birdaha sabah Bi parlatıcı döküp sileyim. İnşallah çıkar çıkmazsa xa hali temizleme deterjanı alıp silerim artık.
Arenimo HurremSultannn valla benim halamın krem rengi koltuğuna ve halısına Türk kahvesi dökülmüştü direkt parlatıcı dökerek silip çıkarmıştım ben hiç leke kalmamıştı kendim de herşeyde kullanırım her derde deva. İnşallah çıkar sizin de.