Byze Medya123 9ay 7günlük canım benimkide emeklemiyor sürekli yürümek istiyor kalkıp gezdirmemi istiyor
ElisaMom_ Medya123 oturuyor dönüyor emekleme pozisyonuna geliyor geri geri gidiyor ama ileri emeklemiyor 8 ay 25 gunluk😂
Beraninannesii Medya123 Hayır yüz üstü koyunca kıyameti koparıyor 😇 kendi haline bıraktım artık ama biz destekleyince yürüyor 😇
Bsra0104 Byze benim olgumda tam 9 ay 8 günlük asla oturmak istemiyor ellerinden tutarak hep yürüyecek ne gibi çözüm buldun
ZeynepBerkay Dönüyor oturuyor ama emeklemiyor. Bütün evi dönerek dolanıyor. Koltukların altına falan her yere giriyor (8 buçuk aylık )
Bartu_2022 Medya123 oğlum 9 ay 16 günlükken emekledi 10 aylıkken döndü şuan 11 ay 22 günlük yürümüyo daha
Seyma_16 Medya123 valla benim oglumda oyleydi sadece panda gibi yuvarlaniyordu🤣 her isini oyle görüyordu emeklemeden yurudu yaşına 10 gun kala 🤭 emeklemesi şart degil yani
Birdirbire Medya123 benimki oturuyor döne döne heryere gidiyor ama engellemiyor merak etmeyin emekleme bir gelişim basamağı değildir
Byze Bsra0104 Bulamadım ne yaptıysam durmuyor sürekli gezmek gezerken yanından geçtiği şeyleri keşfetmeye çalışıyor galiba . Dayanmaya çalışıyorum ama ne zaman yürür oda belli değil🙄