Ruzgarmommy BSG2308 molfix kullanıyorum çok memnunum herhangi bir sızdırma olmadı sleppy arkadaşım kullanıyor ve gördüğüm kadarıyla aşırı derecede sızdırıyor
muratnannsi BSG2308 cok memnunm .bir dönem taşınıyordu amahatamdan hatammdanms.numrasi büyük kullanınca sknti olmadi
ysmn122333 Sleepy berbat ya adı varr sadece yeminle çok taşırıyordu Oğlum 2 yaşında 6 aylıktan beri molfix külot kullanıyorum canım çok memnunum emme kapasitesi filan çok iyi sızdırma çok çok nadir oluyordu o da erkek çocuğu yani ön tarafı çok şişince lastikten kaçırmıştı
Mhra35 Slepy ve baby turco kullandım hep sızdırdı ayrıca kötü de kokuyordu Molfixden baya memnun kaldım Trendyol da hayat satıcısı flaş indirimler yaptığında alıyorum baya uygun oluyor tanesi 2 tl bile olmuyor bence çok iyi boyut olarak da daha iyi
jd16 Ben de çok memnunum. Uzunca bir süre sleepy kullanan biri olarak söylüyorum, ne sızdırma ne koku. Boşuna sleepy kullanmışım. 4 numara 100 lü paket alıyorum, yerel marketlerde 150-200₺ arasında indirimleri oluyor sıkça.
3yasakadarsifirekran BSG2308 oğlum doğduğundan beri (14ay) molfix kullanıyorum hiç taşma yapmadı. 1 kez denemek için sleppy almıştık pişik yaptı ve sızdırdı.
misaaaaa Sleppy bebeklik döneminde kullanmıştım kakada çok sızdırma yapmıştı hiç memnun kalmadım.suan molfix kullanıyorum mavi paket gayet memnunum
123456sdsd BSG2308 valla bence bez konusunda yorumlara hiç bakmayın direkt alıp deneyin. Çünkü gerçekten bebekten bebeğe değişiyor. Kimi çok memnunken kimi asla memnun kalmayabiliyor. Çoğu anne mesela bezi değiştirince pişik oldu der mesela benim oğlumda denemediğim bez kalmadı çok şükür daha ne pişik oldj ne başka bir şey. O yüzden en iyisi alıp denemek.
Mgf BSG2308 sleppy kullanıyorum normalde extrayı kullandım sonra naturale geçtim. Bi ara denemek için molfix aldım. Elimdeki sleppy stokları bitince molfix ten devam edeceğim. Hem koku yapmıyor sleppy de koku sıkıntısı var hemde kalıbı baya geniş iş. Sleppynin kalıbı çok dar ve numaralar arasında çok Bi fark olmadığı için hemen beden büyütmek zorunda kaldım. Birçok bez elimde kaldı stok yapmıştım
bebekece BSG2308 molfix pure and aoft kullandım bi süre memnundum herhangi bir sızıntı vs yapmadı. Sonra denemek için mavi paketini aldım 1 kere hiç memnun kalmadım çişi asla hapsetmiyor bemce kızımın altı her actığımda ıslaktı zar zor bitirdim 1 paketi. Bir kerede sadece 1 tane eltimden sleepy aldım merakımdan çok tercih edildiği için memnun kalırsam alıcaktım sarı paketini kullanıyordu o ama altını açtığımda topak topak olmştu bez ve acarken cırtı kopup elimde kaldı cok kalitesiz bence. Şuan prima kullanıyorum ama alıcak olsam molfix pure and soft alırım kesinlikle
Evrim_arya0119 BSG2308 molfix kullaniyorum indirimdeyken aliyorum hem çok uygun ve çok kaliteli sızdırma ve pisik yapmadi