balkaymak__ Kızlar bebeğim 6 aylık olucak birkaç gün sonra yürüteç almak istiyorum ne yapmalıyım sizce öneriyor musunuz ?
Sssedaaa balkaymak__ 7 aylıkken kullanmaya başlamıştım ben oğlumda günde yarım saat kadar biniyordu siz 1 ay daha bekleyebilirsiniz
Aybukednyr balkaymak__ yuruteci bazı uzmanlar öneriyor bazıları da önermiyor fizyolojik bozukluklara sebep olabilir diye. Yani ben alana saygı duyuyorum dediğim gibi biraz araştırdım ve bazı uzmanları dinlemeyi daha uygun buldum o yüzden ilk adım arabası yürüme arkadaşı falan almıştım işime yaradı bayağı. Ama alacaksaniz bir iki ay daga bekleyinv
Adaoslem balkaymak__ ben 3 aylıkken günde üç kez 20 dakka aralıklarla koyuyorum, etrafını sarıyorum. Çokta sevdi, gelişmez geç yürür falan diyorlar da yeğenimi de 3 aylıkken koyduk, 9 aylıkken yürümeye başladı. Bi sorun da olmadı
Busram14 Ben de 7.syda koydum hala yürüteçte 8 aylık daha da güçlendirdi kaslarını emeklemeye başladı kendi kendine ayağa kalkıyor adım atıyor sadece uzun tutmamaya çalısıyorum böylece kendine özgüveni artıyor istediği yere hidince