SeymAsaff şimdi en rahat zamanları , sürekli uyur zaten bu aylarda , sonra daha zor olacak , şimdi çık gez , koy arabasina ört yağmurluğu kar kış demeden çıktık biz her gün ,dışarda daha rahatım valla …vs.vs. derler bı de demi . O zaman ben iyice mutsuz olurdum bebim kızım niye böyle diye ama alıştım 😅 . Uyur azcik uyanır sonra hemen yine uyku ağlamasına başlardı . Aylarca kızımı uyutmaya çalışmakla bı kanepe bı de yatakta vakit geçirdim . Ne yemek ne temizlik ,dişimi fircalasam kar sayıyordum . Şimdi uyanıklık süresi uzadı, oturmaya başladı . Daha rahatım mutfağa getirip önüne oyuncakları koyup yemeğimi yapıyorum falan . Uykuyu sevmeyen bebek sevmiyor 🥲 çıt sesine uyanır gece bile . Millet bezini değiştiriyor, uyurken kucağında taşıyıp misafirlikten eve geliyor. Mümkün değil ağlama krizi sebebi yani . Sadece kabullendim . Sen de şu an atak dönemindesin giderek artacak uykusuzluğunuz muhtemelen . Biz 5.ay atağını daha sert yaşadık açıkçası 6.ayda düzeldi . Şu an 7 buçuk aylık memnunum halimden cok şükür. Gece 4-5 kez uyaniyor yine ama cidden alıştım . Gün içinde daha mutluyum hem de onun da enerjisi başka m oyun oynuyor , gülüyor, konuşuyor.. yorgunluğumu alıyor daha kolay geliyor her şey . Sen de sabret annesi hepsi geçecek zamanla inşallah 🌸 sağlıkla hayır üzere büyüsün ♥️