omerbebek Nilgokce benım ki de oturmaya başladığından beri dönmeye hevesi kalmadı. Bugün 6 ay kontrolünde doktora sordum sıkıntı yok dedi gelişimi iyi olduktan sonra
Egeemoms Nilgokce sağ sol dönebiliyor ama sırt üstünden yüz üstüne donemiyor. Tuz üstü durmayi hiç sevmiyor. 6 aylık desteksiz tam oturamiyor devriliyor
Nilgokce omerbebek bnde bugün gittim donmuyo dedim dönme bizim için gelişim aşaması değil dedi önemli olan oturmasi dedi
Emine003 Nilgokce inşallah canım da çokta sıkıntı yapma bence gerçekten oturması vs daha önemli nasıl oturuyo mu minik
midekoruyucu Nilgokce ben de çok takmıştım oluruna bıraktım. Bi sağlık sorunumuz yoktu çok şükür 🤷🏻♀️ Ben de bıraktım boşver dedim 🤗
Umudum27 Nilgokce benim ki 6 buçuk aylıkken yan donmeye başladı 7. Aya bı kaç gün kala yüz üstünden sırt üstüne dönmeye başladı. Şuan 7 buçuk aylığız ama mesela hala sirt üstünden yüz üstüne dönmüyor
Milo Nilgokce benm kızimda donmuyor diş de yok otueaiyor desteksiz devriliyor . Oturuyorda kafası üste düsuyor tutmazsam
_Goktugunannesi__ Nilgokce Benim oğlumda 7 aylıkken dönmeye başladı şuan 8 aylık hala desteksiz oturamıyor bende onu takıyorum😒
Nilgokce _Goktugunannesi__ bizde dahalen dönme yok sağ sol güzel donuyo ama yuUstune yok oturma desteksiz yapiyo ama dahalen bir süre sonra dusuyo şuan 7 ay 8 gunluguz