nazli-06 Arkadaslar hijyenıne dıkkat eden bır ınsanım ilk defa vajınal kasıntı yadıyorum, daha oncelerde akıntım oldugunda doktor fitil vermıstı o zamanbıle kasıntım olmadı. Ne kapayım doktora gıdenr kadar bılemedım
2727-46 nazli-06 nioli yağı alıp kullanın iç çamaşırına 3 damla damlatıp giyinin hergün düzenli olarak temiz çamaşıra deneyin dua edersiniz daha 2.gün kaşıntı akıntı kalmıyor
Bahar_eylul1808 nazli-06 hamileliligin son ayları bende olmuştu daha sonra doğumdan 3 4 ay sonra oldu travazol diye bir krem kullanmıştım doktor önerisiyle birde nemli bırakmamaya özen gösterin söylediğim kremi kullandığımda anında kasintiyi kesiyor sonra tekrar başlıyor kasinti tamamen gecmesi 3 4 gun surmustu
Asym33 nazli-06 Belogent krem bende çok etki ediyor düzenli kullandıktan snra uzun bir süre tekrarlamiyor
001 Canım bende de öyle bir sorun oluyor arada doktorum bana krem vermişti onu sürdüğüm de rahatlıyorum
Zumra_Fatma 001 birde ben şey yapardim ic camasirimi beyaz sabunla yikar kurutur ütüler öyle giyerdim ped filan ney kullaniyorsaniz ki eger o da yapar cnm onun yerine kullanmadigin bir atleti kes ped seklinde utule ic camasirina koy 2 saatte 1 degistir geçer
001 Zumra_Fatma günlük ped kullanmıyorum dediğiniz gibi atleti kesip ped şeklini verdim benim hamilelikten önce idrar yolu enfeksiyonum vardı hamilelikte daha da arttı ve hala devam ediyor
printhelloworld nazli-06 gynomax fitil, travazol krem ve sabah akşam sirkeli ılık su ile taharet almak. yine bir jinekoloğa görünün ama bana bunlar çok iyi geliyor en fazla 2 güne hiçbir şeyim kalmıyor