Geceperisi Mehtap08 valla ben anneme gidiyorum 3 4 gün kalmaya yarım saatlik yer düzen felan kalmıyor 😊
nazliicank Mehtap08 ben 4-5 gun teyzeme gıdıyorum kalmaya baska bır sehıre. Duzenımız bozulmuyor evdekıler de bebegımın duzenıne gore hareket edıyor. Sıkıntı yasamadık hıc
Melis1706 Mehtap08 4 aylik bebegimle misafirlige gittim sanirim yer ve yabancilardannhic o gece aglamaktan durmadi eve gelmek zorunda kaldim
Melis1706 Mehtap08 ben hep gezen biriyim banada gelen cok olur sanirim ilk gittigi farkli evlerde yapiyor ailelerimize gidince soruncikmiyor
aybikreis Mehtap08 Bozulur, yatma yeri saati etraftaki farklı insanlar görmesi hava değişimi yorgunluğu. Ama bu hiç gitmeyecrğiniz anlamına gelmiyor eve dönünce yine alışırsınız büyüdükçe kendi düzeni değişiyor illaki
Mehtap08 Saati yine aynı gidecek sadece yeri değişecek ondan bozulur mu diyorum aynı kişiler bizde 15 gün kaldı düzenine bişe olmadı tabi evbizimdi o zaman şimdi değişik olması sorun olur mu bilmiyorum
Matildanil Mehtap08 4 ay 13 günlük iken kız kardeşime başka şehire geldim (uçakla ayrı bir macera oldu) tam iki hafta kaldım yarın dönüyorum bir sıkıntı olmadı eğer kalacağınız yerde bebeğinize ayak uydururlarsa faydasını bile görürsünüz aile ortamı ilgi bebeklere iyi geliyor
Merhaba05 Mehtap08 o aylarda bebeğim başka insanları çok yavancılıyordu. Sadece beni ve babasını istiyordu. Sonra geçti şuan kalabalığı çok seyo. Eğer yabancılama durumunuz yoksa ve gittiğiniz yer sizin düzeninize ayak uydurabilicekse gidin bişey olmaz