nilinannesiiiiiii merhaba hanımlar, evimi nerdeyse hergün temziliyorum oda kokusuda var ama sanki ev mis kokmuyor gibii.. arkadaşlarımın evlerine gidince içeri girer girmez mis kokuyor.. benim niye değil, siz neler yapıyorsunuz güzel kokması için?
Berilsmom13 nilinannesiiiiiii az önce evim temiz olmasına rağmen yine süpürdüm sildim toz aldım 😂 dün dip bucak temizlik yapmamışım gibi 🤦🏼♀️ sonrada oda kokusu sıktım glade lavanta fetahlığı🌸
Tatlican nilinannesiiiiiii Heezaman kullanilan kokuya burun alisiyor gelen duyar ama siz duyamazsiniz .arada farkli kokular alin
Deletedmom_41 nilinannesiiiiiii Ben çok nadir koku kullaniyorum çocuk etkilenebilir diye yeri gelmis iken bu konuda bilgisi olan aydınlatabilir mi arkadaşlar , ne tur kokuların zararı olur ya da olmaz
nilinannesiiiiiii Berilsmom13 glade evet harika kokuyor bizim marketten aldım bir daha gelmedi bimden aldım sonra onla idare ediyorum ama eve girdimi şöyle miiisssss gibi koksun istiyorum ☺️ kolay gelsin canım bu aradaa
Merveeofs nilinannesiiiiiii internette vardır Ersağ bitkisel bir marka. Masaj kremini ve yağ çözücüsünü çok kullanıyorum ve gerçekten memnunum
Kbrbisi28 Aslinda o herkese boyle geliyor cunku ger evin kendine has kokusu var bize kokmuyor evimiz gibi geliyor ama baskasi girdiginde bunu hissedebiliiyor ben genelde parfum yerine yumusatici kullaniyorum ve uzun sure kousu oluyor
tatlibiranneo nilinannesiiiiiii bimde bi ara okyanus kokulu oda parfümü vardı ona hayranım hep kullanıyordum şimdi tekrar düştü aklıma tavsiye ederim
Tatlican nilinannesiiiiiii Eşim cicek kokulu sprey almisti febrez harika kokuyor hem bogucu degil arabasina götürdü 😄😄denemeni isterim
Kbrbisi28 nilinannesiiiiiii aynen bi sise ayarladim onun icin rahatlikla koltuklara perdelere sıkıyorum oda pardumude almistim ama parfumun kendine hayri yok a101 den almistim mavi bi siseydi pylece duruyo ise yaramiyo cunku
LaMamaDellaCicala nilinannesiiiiiii gecenlerde bi videoda gordum yumusativi gunluk pede dokup dolaba kokuyorlardi denedim muhteşem sonuc aldim😅yapistiriyorsun bide
Lunaluu nilinannesiiiiiii ajax yüzey temizleyicisini tavsiye ederim. Kokusu çok güzel ve uzun süre kokusu kalıyor.
manikeneko666 nilinannesiiiiiii bingo yüzey temizleyici tavsiye ederim ,şimdi yerleri sildim oturdum , dışardan eve girince efsane kokuyor oda kokusu sıkmış gibi foto eklerim şimdi yıllardır kullanırım 😍 uygun fiyatli 20 TL olmadı lazım ayrıca çubuklu oda kokusu da kullanıyorum ama bu yer silme şeysi kadar etkili değil , bir de febreeze kiraz çiçeği efsane üzerine tanımam
Mircet manikeneko666 Bingo mutlu yuvamdan delicesine senelerce kullandım.Hamileyken bir tiksindim 3 senedir eve sokmuyorum 😂
Yigitefeannesi nilinannesiiiiiii Lcw kokulu mumlardan kullanıyorum her yerde üç dört tane var dresuarın üzerinde masanın ünitenin komidinlerin dolaplar ve ayakkabılık için english home kokulu keseler kullanıyorum ve temizlik yaptıktan sonra perde ve koltuklarıma yumoş sprey sıkıyorum birde sürekli havalandırıyorum buhurdanlık tütsü ve elektrikli koku da kullanıyordum ama bi süre sonra onlar boğmaya başlıyor insanı 🌹
manikeneko666 Tatlican evet mor da çok güzel,hangisine denk gelirsem onu alıyordum şimdi baktım manolya bahçesi çıkmış yeni onla sildim az önce o çok kalıcı tavsiye ederim. 🥰