Aycamelegimm Bebeğim 2 ay 9 günlük gün içinde sürekli huzursuzdu gazdan dolayı. Gazı azaltmak için tavsiyelerinizi paylaşır mısınız kızlar
Pin_55 Aycamelegimm gaz damlaları boş bence zinco samsimplex allı vendo her türlü kullandık fayda etmedi şu an 54 günlüğüz üç aydan sonra azalır dedi doktorumuz bu süreç sadece sabrederek geçecek maalesef
Haticeeee123 Pin_55 valla biz 3 ay 7 günlüğüz hala var hala var geçmiyor bacım veya çocuktan çocuğa değişiyor bilmiyorum illallah ettirdi bu gaz bize
Pin_55 Haticeeee123 bizim de öyle çocuk gazından ne uyıyor ne emebiliyor memede bile ağlıyor artık çok yıpratıcı olmaya başladı ne zaman geçecek bilmiyoruz ağlamasın diye dua ediyorum sürekli
Mom_122 Gaz damlası kullanabilirsiniz,bebeginizi gün içinde yüz üstü yatırabilirsiniz, duştan sonra karnına bebe yağı ile masaj yapabilirsiniz, ısıttiginiz havluyu bebegin karın kısmına yerleştirebilirsiniz
Aycamelegimm Valla bende anlamıyorum kızlar bu gaz sorunu nedir başa çıkamıyoruz artık bugün hiç susmadı hiç böyle olmamıştı 😕 Annem şaşırıyor 6 tane çocuk büyüttüm asla böyle gaz sorunu yaşamadık diyor. Bizim bebeklerimiz neden böyle 😕😕 Nurse harveys ve biogaia kullanıyoruz sanki bir işe yaramıyor bugün çok kötü geçti
BskSrc Aycamelegimm nurse harveys bizde de işe yaramadı, bugun sab simplex aldım, onu deneyeceğim 🤦🏻♀️
kbra-10 artık ben de çok üzülüyorum 47 günlük gaz+ kaka yapamama hepsi ustuste geldi sadece anne sütü veriyorum biogia+ nurse harveys başladım bakalım dua ediyorum o ağladıkça ben çok üzülüyorum perişan haldeyim kısacası Rabbım şifa versin tez zamanda bitsin şu gazları inşallah 💙
Aycamelegimm Ben nurse harveys+biogaia kullandım 1 çay kaşığı kimyon çayı verdim kendimde içtim Karnını susam yağıyla ovdum Ayaklarının altını acı elma yağıyla ovdum Karnına ayaklarına sıcak su koydum yinede ağlama krizlerine baş gelemedim çok yıpratıcı malesef ağlaması Hiçbir işe yaramıyor rahatlatmıyorda ağlama krizine yine giriyor her gün belirli saatlerde kızım malesef . Başka önerisi olan varsa paylaşsın onları da deneyeyim 🙏🏻