eda2402 Kızlar yeni doğan bebeklerinize bu aşıdan yaptıran var mı yada olmayan sizce gerekli bişey mi ??
Haticeyns eda2402 rota virüsü 3 ve 6 ayda yaptırdık biz doktorumuz kesinlikle önerdi bu virüs hastalığı bulaşırsa çok zor atlatır ama aşısı olursa kolay atlatır dedi ki bence de çevremde duyduğum kadarıyla önemli bi aşıdır 💓
Haticeyns eda2402 ücretli bi aşıdır kızım Şuan 2 yaşında bizim olduğumuz zamanda tek bi aşı 350 tl idi Şuan nasıl bilmiyorum
nazli-06 eda2402 gereklı kesinlikle vurada kac kere post acıldı ıshalı durmuyo hastaneye yatırcaz diye, 3 ve 5.aylarda 1 er doz yapılıyor. Ya da 2 ve 4.aylarda.
eda2402 @Aycamelegimm @Aslaninannesiiiii @Haticeyns benim oğlum daha 11 günlük ilk defa böyle bir virüs duyuyorum zaman kötü tabi kime güvenip ne yapacaz hangisi doğru olur belli değil biraz endişeliyim bu yüzden ama yan etkisi varmıydı kızlar sizlerde ??
Haticeyns eda2402 hayır yan etkisi olmadı hiç bizde sadece aşıdan sonra bebeğin ilk kakasna temizlerken elinin değmemesne dikkat edilmesi gerekiyor yani sizin bulaşma etkisi oluyor o anda onun harici hiç bi skntı olmadı olacağını düşünmüyorum 🥰
Haticeyns eda2402 bize doktorumuz kesinlikle önerdi yaptırın dedi bu hastalık çok zor ve kötü em azından aşısı hafif geçiriyor dedi