berosunannesi Katlanır küvet kaç aya kadar kullanılır sizce? Bayaa küçükmüş bu yaa. Kullanan var mı ve bebişiniz kaç aylık?
kelebek_17 berosunannesi 3 aydan sonrası zor. fileyle kullanımı önermiyorlar ama fileyle kullanacaksanız belki biraz daha uzun gider. ben 1,5 ay kullanıp sonra daha büyüğünü aldım.
Melinya Ben kullanıyorum bebem 5 aylık oldu 8 kilo civarıdır evet zor olmaya başladı ama hala kullanılıyo, önceden yatırarak yıkıyodum şimdi oturtuyorum içine öyle yıkıyorum idare ediyo havalar ısınınca küvete geçicem inşallah
berosunannesi Melinya 5 aylık mı süper sevindim😚 bizimki de yakında 4 aylık olacak şimdiden küçük gelmeye başladı gözüme ama bi süre daha idare eder demek ki
berosunannesi Beraninannesii evet baya küçükmüş sırf yer kaplamamasını düşünerek aldım ama bu açıdan düşünmemiştim
hhacerozer berosunannesi korkmayın benimki 6 aylık hala fileyle kullanıyorum filenin üstüne oturuyorum bi sorun yok
Beraninannesii berosunannesi Ama şimdi biz onu top havuzu olarak kullaniyoruz☺️ yine işimizi görüyor içine battaniye serip oturtuyorum birde toplari döküyorum çok eğleniyor😇
berosunannesi Beraninannesii aa süper fikir çok mantıklıymış teşekkür ederim 🤩 oturtmaya başladığımda ben de deneyeceğim inşallah
minderbob berosunannesi 2 buçuk yaşında özel bi sebepten dolayı hala kullanıyorum sığıyo içine sıkıntı olmuyor. Artık ayakta da durabiliyor rahatça yapıyor banyosunu.
kelebek_17 berosunannesi hiç bilmiyorum ki. bize ebeler eğitim vermişti, daldırma yöntemiyle yıkayacaksınız demişti, hep öylemi yıkadık.
oglumubeklerken berosunannesi valla ben normal a101den aldığım küveti bile sadece 6 buçuk 7 Ay kullandım boyut olarak katlanır küvetten çok daha büyük olmasına rağmen. Bebeğin hareketleri arttıkça küvette yıkamak çok zor oluyormuş.
berosunannesi oglumubeklerken doğru çok hareketli oluyorlar ben daha şimdiden alt değiştirirken bile zorlanıyorum valla
Btl711 berosunannesi bebegim 13 aylik hala kullaniyorum icine oyuncaklarini koyuyorum o oynarken yikiyorum
berosunannesi Btl711 oh maşallah ben de geçen eşimle yıkıyoruz bu buna yakında sığmaz neden böyle falan aldın diye muhabbet geçti ondan sordum buraya