1Dost Mukaddes_5 tavsiyem eti lifalif ince çekilmiş yulaf al ben onu kullanıyorum kendime de oğluma da
Poyrazin_annesii Yulaf ezmesı bime gelmiş ince çekilmiş. Bn ondan aldm ama nasıl bı tarıf yapıyorsunuz yazarmsnz oğlum 1 yaşında
Alya-Sena Poyrazin_annesii markasi neydi acaba. Bimde bi tane adini unuttm disi mavi olan yulaf ezmesi var o bebeklere uygunmudur acaba
Aysin _gulll benim kızım 25 aylık hiç kullanmadım bende nasıl hazırlıyorsunuz. Kahvaltı düzgün yemiyor arada alternatif olarak düşünmüştüm
1Dost Mukaddes_5 marketlerde var robottan çekmeye gerek kalmıyor pürüzsüz oluyor. Biminki çok kötü almayın ben yıllardır yulaf kullanırım etiden başka almam
LaMamaDellaCicala Mukaddes_5 yulaf ezmesi yulaf ezmesidir yani cok degisik birsey olabilecegini dusunmedim ama fiyatlarindaki farkliligin sebebi irili ufakli bide organik olup olmamasi yulafin organigi nasil oluyorsa artik ufak cekim al daha hizli pisiyor
_gulll Aysin 37 sicak suyla lapa haline getiriyorum icine rondodan gecirdigim cevizden 1 tatli kasigi koyuyorum ve pekmez yada meyve püresiyle tatlandiriyorum.. Benimkide yumurta peynir vs yemez kahvaltida sadece yulaf lapasi yior 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Cimen21 Ben organik gurmemden alıyorum yulaf ezmesini, suda haslıyorum içine kuru üzüm biraz armut birsz elma arıp blender yapıyorum cok seviyor kahvaltıda