Soğan suyu adeti düzenler diğerleri hep geciken adeti olmayı sağlar ama soğan suyu adetini düzene sokup her ay yapmana gerek kalmıyor denendi onaylandı ben hamile kalmadan önce adetim çok düzensizdi 55 60 günde bir olurdum son adetimden önce soğan suyu içtim yaklaşık 10 gün kadar içiyorsun ben sabah aç karnına 2 su bardağı su ile 1 tane soğanı kabuğu ile 4’e böler kaynatırdım ılıyınca içerdim bunu adetin düzensiz olduğu için belli bir zamana yapmak zorunda değilsin ben en son adetim bitince yapmıştım sen istersen şimdide başlayabilirsin 10 gün yaptıktan sonra bırakıyorsun 3 4 gün sonrada adet oluyorsun ben bunu son adetimden önce yaptım üstüne adet oldum adetim bitti ve diğer ay hamile olduğumu öğrendim tabi herşeyin öncüsü Allah ama tedbiri al takdiri Allah’A bırak demişler denemek istersen diye dedim çünkü ben herşeyi denedim adet söktürücü hapı bile denedim o bile işe yaramadı nar Çiçeği dediler yaptım kekik suyu dediler yaptım adaçayı karanfil maydanoz sapını kaynatıp iç dediler onuda yaptım hepsinde geçici olarak yaptım içtim 2 gün sonra adet oldum ama önümüzdeki ay yine gecikiyordu ama soğan suyu her ayı düzene bindiriyor yinede siz bilirsiniz şimdiden geçmiş olsun