koalamiyim Ara öğünlerde bebeklerinize yaptığınız, kesin tutan farklı tarifler var mı? 1 defa bebek keki denedim hiç olmadı içi falan pişmedi. Her gün her gün de meyveli yoğurt yedirmek istemiyorum tek ara öğün de yetmiyor bize 🙈
CizerBirAnne koalamiyim Meyveyi yoğurtsuz yemiyor mu? O şekilde verebilirsiniz. Kestane olabilir. Ayrıca haftasonu yaptım kızıma bu keki çok güzel oluyor. Yalnız ben biraz daha uzun pişirdim ya da ufak kalıplarda yaparsanız daha güzel olur gibi.
Deletedmom_68 koalamiyim elmalı keki denediyseniz elmasını yarım koyun ya da suyunu iyice sıkın o zaman pişiyor😄
koalamiyim CizerBirAnne teşekkür ederim 🌸 yoğurtsuz da yiyor bazen yoğurtlu bazen yoğurtsuz veriyorum, öğleleri çorba içiyor, muhallebi hiç sevmiyor o yüzden başka alternatifler arayışına girdim 🙈
Deletedmom_68 koalamiyim hahah bende birkaç denemede çözdüm ancak😂 bi de böyle oluyo galiba diyip hamur hamur yedirmiştim🤣
Deletedmom_68 koalamiyim bence denemelisin ben elma yerine havuçta koyuyorum bazen öyle de güzel oluyor😊