umayy34 Dmt-01 hayirlisi amin insallah. Nasil takip edebilirim ki onu bilmiyorum. Elimden geldigince calisiyorum cok zordayim atanirsam ferahlicam insallah
Dmt-01 umayy34 memurlar net sitesi var oraya girince üst tarafta kpss bölümü var oraya hergün girip bakın alım olacağı zaman hemen haber düşüyo oraya
umayy34 FatmaaDeniz 16 aylık☺️ soyle yapiyorum kahvaltidan sonra bulasik camasir supurme silme halledip oglumu uyutuyorum hemen ocaga yemegi koyuyorum ve iki saat calisiyorum. Aksamda en gec 9 da uyuyor hemen basliyorum calismaya 11 e kadar falan calisiyorum
Sahingiller umayy34 Türkçeyi bilmiyorum da ben genel olarak benim hocam hocalarindan gidiyordum. Tarih Ramazan Yetgin, coğrafya Bayram Meral, matematik İlyas güneş, vatandaşlikta Esra soyadını hatırlamıyorum
grkmediz umayy34 2018kpssde coğrafyayı fulledim bir sürü hoca dinledim açıkçası bayram merak , Hakan bileyen , engin eraydın bi de haritalarla coğrafya diye kitap vardı yazarını hatırlamıyorum ama baya oldu
umayy34 grkmediz tesekkur ederim insallah darisi basima 🙏 matematik yaptiniz mi benim matematik cok kotu diyebilirim ama ugrasicam bi de alan sinavina falan girdiniz mi acaba