Yasminmiray10 kızlar sma kullaniyorduk aşırı kabız yaptı sanki Aptamil kullanmaya basladm oda yaptı gibi Aptamil de kilo alimlari nasl oluyo daha olculmedik ama
ceylanguller Yasminmiray10 sma optipro kullanıyoruz memnunuz 6 ay oldu neredeyse. ilk baslarda kabızlık oldu sonra alıştı bagırsakları herhalde sıkıntı yasamıyoruz
KbrMte Yasminmiray10 Anne sütüne yakın mama vs geçin bunları :) ilk oğluşum da neredeyse aptamil hariç böle sorup soruşturup bi sürü marka mama denedim ama içmedi oğlum. 2. Oğluşum da sadece aptamil kulladık 5 ay içti :) ek gıdaya gecince bıraktık. Yani belki iki mamayıda deneyeceksin bebeğin karar vericek ona :) istemeyince içmiyorlar ne yazıkki. Herkese göre bebeği hangi mamayı içerse o iyi :) bize görede aptamil..
Ar-ba Sma comfort kabızlık ve gaz sorunu yapmıyor. En azından benim bebeğime iyi geldi. Sma’nın diğer çeşitlerini denedim yapıyor ama direkt. Aptamili kullanmadım bilmiyorum.
Ar-ba Yasminmiray10 kaç aylık bebeğin. 2. Ayında başladım ben. 1 kiloya yakın alıyordu. Aylık ortalama 800 900 gram civarı düşünebilirsin. Artı emziriyordum ama sütüm çok azdı. Büyük bir çoğunluğu mama ile beslendi. Her bebekte aynı olur mu bilmiyorum. Şimdi 7.ayımızdayız ek gıdaya geçtik. Tek başına mama vermediğim için kilosuna bir şey demeyeyim.
canparelerim Yasminmiray10 her bebek farklı, kimine iyi gelen mama kimine iyi gelmiyor ama deneyerek hangisi en iyi geliyor onu bulmalıyız. Deneyin isterseniz biz Aptamil den hippe geçtik bunda iyiyiz, belki size de iyi gelir🌸
Poyrazin_annesii Sma kullandm cok memnun kaldk. Kılo almasını ıstıyorsanız keçi sütlü mamalar tercıh etmelısın
laara Bizde aptamil prosyneo kullanıyoduk. Doktorumuz vermişti hemen hemen anne sütüne eş değermiş. Benim kızımda ne gaz ne kabızlık yaptı
gunes88 KbrMte ek gidaya gecince mamayi biraktik demissiniz yanlis anlamadiysam peki yerine ne kullandiniz acaba 🌸