Leyna Bebeğim 6aylik olucak ek gıdaya başladık yavaş yavaş doktor kontrolünde, cici bebeyi nasıl vermeliyim ? (anne sütü almıyoruz malesef)
Ozlem2904 Leyna sevgili anne cicibebede çok seker var baslangicta onu verirsen daha tatsiz şeyleri reddeder
YaseminAren Leyna zamanın varsa kı brnım varsa herkesın vardır evde kendın bebe bıskuvısı yap bence daha saglıklı
Nazlican Leyna Bence kendin yap ama yapamam dersen de halk ekmeğinkini al. Şeker oranı bi onun cok cok düşük
Asym33 Leyna Cici bebe vermek zorunda degilsinki canım bide yeni basladin cicibebenin icerigindekileri denemen lazım alerjisi olup olmdgini bilmek için kendin yapsan daha güzel paketli ürün hiç verme bence
hulya09 Leyna cici bebe vermeyin saglikli değil ya kendiniz yapın dondurucuya atın hazir olur her zaman yada doğal olan markalar var onlardan alin
Badeninannesi1 Leyna ek gıdaya yeni başlayacaksanız vermeyin cici bebe önünüz o kadar açık ki meyveleri sebzeleri sevdirip herşeyden yedirmek için Ben kızım el ayak agız hastalıgı olduğunda yemeden toparlanamayacağı için çaresizlikten son çate cici bebe yedirmiştim yine de vicdanım rahat etmemişti
Leyna Teşekkür ederim destekleriniz ve cevaplarınız icin sebze meyva tqbi ki veriyorum kendi el yapımı bebe bisküvisi olarak deneyebilirim diye dusunmustum neyle beraber verebilirim diye sormakti asıl amacim teşekkür ederim 🙏❤️